Ankara En İyi Psikolog Önerileri
- Psikolog Kübra Meşe

Amacımız ; hepimizin koşturmacalarla, duygusal iniş çıkışlarla geçirdiğimiz hayat mücadelemizdeki sorunlara, durumlara yada psikolojik rahatsızlıklara bir arkadaştan ziyade bilimsel olarak uzman yetkinliğimiz ve sorumluluğumuz çerçevesinde rehber olmaktır.
Sertifika ve Eğitimlerim:
- Bilişsel Davranışçı Yaklaşım
- Cinsel Terapi
- Aile Danışmanlık
- MMPI Eğitimi
- Çocuk Gelişimi ve Psikolojisi Eğitimi
- Çocuk Resimleri Analizi
- Oyun Terapisi Eğitimi
- Masal Terapisi Eğitimi
- Disleksi Eğitmen Eğitimi
- Klinik Görüşme Becerileri ve Anamnez Alma
- Anaokulu Yöneticiliği
2. Klinik Psikolog Nil Soysal

Uzmanlık Alanları
- Davranış Bozuklukları
- Depresyon
- Dikkat Eksikliği Hiperaktivite
- Enürezis ve Enkoprezis
- Obsesif Kompulsif Bozukluk
- Tik Bozuklukları
- Uyku Problemleri
- Travma Sonrası Stres Bozukluğu
- Anksiyete Bozuklukları
- Sınır Koyma
- Aile İçi İletişim
- Öfke Problemi
- Kardeş Kıskançlığı
- Sosyal Anksiyete
- Sınav Kaygısı
- Tırnak Yeme
- Trikotillomani ( Saç ve Kıl Koparma)
- Ergenlik Dönemi Sorunları
- İnternet Bağımlılığı
- Korkular
- Fobiler
- Dürtü Bozuklukları
- Cinsel Kimlik Sorunları
- Boşanma Danışmanlığı
3. Klinik Psikolog Serra Boztaş

Ufuk Üniversitesi Psikoloji Bölümünden 2018 yılında mezun olduktan sonra 2020 yılında Okan Üniversitesinde Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Bu süreçte Aktarım Odaklı Dinamik Psikoterapi alanında eğitim almıştır.
Uzmanlık Alanları
Kişilik Bozuklukları
• Obsesif Kompulsif Kişilik Bozukluğu
• Şizoid Kişilik Bozukluğu
• Şizotipal Kişilik Bozukluğu
• Bağımlı Kişilik Bozukluğu
• Borderline Kişilik Bozukluğu
• Histriyonik Kişilik Bozukluğu
• Narsistik Kişilik Bozukluğu
• Çekingen Kişilik Bozukluğu
“Psikoterapi” Nedir ve Yararları Nelerdir?
Sosyal, ekonomik ve politik çalkantılarla dolu bu dünyada, kendiniz hakkında düşünmek, duygularınızı veya ihtiyaçlarınızı dinlemek için zaman tanımak zor bir görev haline geldi. Yaşam koçları, danışmanlar, zihinsel koçların yanı sıra yoga, farkındalık vb. diğer yolları duyuyoruz. Neden hayatımızın belirli bir anında yardım isteme ihtiyacı hissederiz? Neden birine hitap etme arzusu duyabiliriz? Tahmin edebileceğiniz gibi nedenler farklıdır, ancak amaç her zaman aynıdır: iyi hissedip, acı çekmeyi bırakmak. İnsan, kendi ihtiyaçları ve arzuları, dış dünyanın talepleriyle el ele gitmeyince kendini kötü hisseder, yaşama acısını algılar. İnanılmaz bir şekilde, her zaman dış faktörleri, diğer insanları, hatta bazen daha yüksek varlıkları suçlamaya hazırız; Öte yandan, ne yaptığımızı, nasıl yaptığımızı ve en önemlisi neden yaptığımızı anlamak için hiç uğraşmıyoruz.
Psikoterapi kişiye şu şekilde faydalı olabilir: Hastanın iç dinamiklerini yansıtmak, onu belli bir şekilde davranmaya iten düşünce ve önyargıları dışsallaştırmak ve son olarak aynı eylemleri tekrarlamaya yönlendiren bilinçdışı mekanizmaları ortaya çıkarmak. Psikoterapi, ruhlarımızı etkilemeye devam eden figürlerle, bu ilişkilerle yeniden temasa geçme fırsatı sunar. Belki de insanları “karakterlere” göre kategorize etme eğiliminde olan yenilikçi teorileri kullanarak davranışların nedenini sık sık anlamaya çalışıyoruz, ancak her hikayenin benzersiz olduğunu düşünürsek, bireyin zihninde neler olup bittiğini anlamak o kadar kolay değil. Bu çıkmazda psikoterapist figürü sayesinde kişinin kendisiyle, içsel figürleriyle, hayaletleriyle temasa geçmesini sağlayarak yeni bir yol sunabilir.
Kısaca psikoterapi, tüm geçmiş ilişkilerle yüzleşmek için, yargılamadan, kucaklayıcı bir ilişki; yeni bir kişi (profesyonel), ulaşılabilir, dinlemeye hazır, tamamen hastaya odaklanmış, kişinin geçmişinin tüm önemli figürleriyle yeniden buluşması için bir araçtır.